Naslov: | Effects of animal diet and processing methods on the quality traits of dry-cured ham produced from Turopolje pigs |
---|
Avtorji: | ID Karolyi, Danijel (Avtor) ID Škrlep, Martin (Avtor) ID Marušić Radovčić, Nives (Avtor) ID Luković, Zoran (Avtor) ID Škorput, Dubravko (Avtor) ID Salajpal, Krešimir (Avtor) ID Kljak, Kristina (Avtor) ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor) |
Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (527,68 KB) MD5: 0B512253B12E64B65A4FF0E44910B818
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | pigs, local breeds, dry-cured ham, meat smoking, Turopolje pig, acorn |
---|
Status publikacije: | Objavljeno |
---|
Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
---|
Datum objave: | 07.01.2024 |
---|
Leto izida: | 2024 |
---|
Št. strani: | str. 1-17 |
---|
Številčenje: | no. 2, art. 286 |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-20899 |
---|
UDK: | 636.3 |
---|
ISSN pri članku: | 2076-2615 |
---|
DOI: | 10.3390/ani14020286 |
---|
COBISS.SI-ID: | 182852867 |
---|
Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 29. 1. 2024;
|
---|
Datum objave v DiRROS: | 28.11.2024 |
---|
Število ogledov: | 100 |
---|
Število prenosov: | 22 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |