Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Effects of animal diet and processing methods on the quality traits of dry-cured ham produced from Turopolje pigs
Avtorji:ID Karolyi, Danijel (Avtor)
ID Škrlep, Martin (Avtor)
ID Marušić Radovčić, Nives (Avtor)
ID Luković, Zoran (Avtor)
ID Škorput, Dubravko (Avtor)
ID Salajpal, Krešimir (Avtor)
ID Kljak, Kristina (Avtor)
ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (527,68 KB)
MD5: 0B512253B12E64B65A4FF0E44910B818
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:pigs, local breeds, dry-cured ham, meat smoking, Turopolje pig, acorn
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:07.01.2024
Leto izida:2024
Št. strani:str. 1-17
Številčenje:no. 2, art. 286
PID:20.500.12556/DiRROS-20899 Novo okno
UDK:636.3
ISSN pri članku:2076-2615
DOI:10.3390/ani14020286 Novo okno
COBISS.SI-ID:182852867 Novo okno
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 29. 1. 2024;
Datum objave v DiRROS:28.11.2024
Število ogledov:100
Število prenosov:22
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Animals
Skrajšan naslov:Animals
Založnik:MDPI AG
ISSN:2076-2615
COBISS.SI-ID:519120409 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:EC - European Commission
Številka projekta:634476
Naslov:DIVERSITY OF LOCAL PIG BREEDS AND PRODUCTION SYSTEMS FOR HIGH QUALITY TRADITIONAL PRODUCTS AND SUSTAINABLE PORK CHAINS
Akronim:TREASURE

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Nazaj