| Naslov: | Effects of animal diet and processing methods on the quality traits of dry-cured ham produced from Turopolje pigs |
|---|
| Avtorji: | ID Karolyi, Danijel (Avtor) ID Škrlep, Martin (Avtor) ID Marušić Radovčić, Nives (Avtor) ID Luković, Zoran (Avtor) ID Škorput, Dubravko (Avtor) ID Salajpal, Krešimir (Avtor) ID Kljak, Kristina (Avtor) ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor) |
| Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (527,68 KB) MD5: 0B512253B12E64B65A4FF0E44910B818
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Ključne besede: | pigs, local breeds, dry-cured ham, meat smoking, Turopolje pig, acorn |
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 07.01.2024 |
|---|
| Leto izida: | 2024 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-17 |
|---|
| Številčenje: | no. 2, art. 286 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-20899  |
|---|
| UDK: | 636.3 |
|---|
| ISSN pri članku: | 2076-2615 |
|---|
| DOI: | 10.3390/ani14020286  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 182852867  |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 29. 1. 2024;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 28.11.2024 |
|---|
| Število ogledov: | 2603 |
|---|
| Število prenosov: | 2675 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |