Naslov: | Properties and aromatic profile of dry-fermented sausages produced from Krškopolje pigs reared under organic and conventional rearing regime |
---|
Avtorji: | ID Škrlep, Martin (Avtor) ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor) ID Tomažin, Urška (Avtor) ID Batorek Lukač, Nina (Avtor) ID Flores, Mónica (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici organizacije, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | meat product quality, pif meat, dry-fermented sausages, local breeds, organic rearing regime, conventional rearing regime, aromatic profile, sousages profile, meat flavour, prašiči, prašičje meso, kastracija prašičev, imunokastracija, operativna kastracija, kakovost mesa, vonj merjasca, androstenon, okus mesa |
---|
Datum objave: | 01.06.2018 |
---|
Leto izida: | 2018 |
---|
Št. strani: | str. 1316-1323 |
---|
Številčenje: | Vol. 12, no. 6 |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-15453 |
---|
UDK: | 636.4 |
---|
ISSN pri članku: | 1751-7311 |
---|
DOI: | 10.1017/S1751731117002713 |
---|
COBISS.SI-ID: | 5393512 |
---|
Opomba: | Soavtorji: M. Čandek-Potokar, U. Tomažin, N. Batorek Lukač, M.Flores;
|
---|
Datum objave v DiRROS: | 06.09.2022 |
---|
Število ogledov: | 859 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |