Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Properties and aromatic profile of dry-fermented sausages produced from Krškopolje pigs reared under organic and conventional rearing regime
Avtorji:ID Škrlep, Martin (Avtor)
ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor)
ID Tomažin, Urška (Avtor)
ID Batorek Lukač, Nina (Avtor)
ID Flores, Mónica (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici organizacije, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:meat product quality, pif meat, dry-fermented sausages, local breeds, organic rearing regime, conventional rearing regime, aromatic profile, sousages profile, meat flavour, prašiči, prašičje meso, kastracija prašičev, imunokastracija, operativna kastracija, kakovost mesa, vonj merjasca, androstenon, okus mesa
Datum objave:01.06.2018
Leto izida:2018
Št. strani:str. 1316-1323
Številčenje:Vol. 12, no. 6
PID:20.500.12556/DiRROS-15453 Novo okno
UDK:636.4
ISSN pri članku:1751-7311
DOI:10.1017/S1751731117002713 Novo okno
COBISS.SI-ID:5393512 Novo okno
Opomba:Soavtorji: M. Čandek-Potokar, U. Tomažin, N. Batorek Lukač, M.Flores;
Datum objave v DiRROS:06.09.2022
Število ogledov:853
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Animal. anǂ international journal of animal bioscience
Založnik:Elsevier
ISSN:1751-7311
COBISS.SI-ID:2745978 Novo okno

Nazaj