Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:The effects of the COVID-19 outbreak on food supply, dietary patterns, nutrition, and health : editorial
Avtorji:ID Pravst, Igor (Avtor)
ID Raats, Monique (Avtor)
ID Chang, Betty Pei Ing (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2022.845374/full
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (144,49 KB)
MD5: 3C56ADCE752B4125678E06C2F16C9A2D
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.03 - Drugi znanstveni članki
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:23.02.2022
Leto izida:2022
Št. strani:str. 1-5
Številčenje:Vol. 9
PID:20.500.12556/DiRROS-24256 Novo okno
UDK:621.39
ISSN pri članku:2296-861X
DOI:10.3389/fnut.2022.845374 Novo okno
COBISS.SI-ID:98759683 Novo okno
Avtorske pravice:© 2022 Pravst, Raats and Chang
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 24. 2. 2022; Št. članka: 845374;
Datum objave v DiRROS:24.11.2025
Število ogledov:102
Število prenosov:56
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Frontiers in nutrition
Skrajšan naslov:Front. nutr.
Založnik:Frontiers Media S.A.
ISSN:2296-861X
COBISS.SI-ID:4431992 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.
Začetek licenciranja:23.02.2022
Vezano na:Version of Record valid from 2022-02-23

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Editorial: The effects of the COVID-19 outbreak on food supply, dietary patterns, nutrition, and health: Volume 1
Ključne besede:nutricija, učinki covid-19, prehranski vzorci, raziskave


Nazaj