| Naslov: | The effects of the COVID-19 outbreak on food supply, dietary patterns, nutrition, and health : editorial |
|---|
| Avtorji: | ID Pravst, Igor (Avtor) ID Raats, Monique (Avtor) ID Chang, Betty Pei Ing (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2022.845374/full
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (144,49 KB) MD5: 3C56ADCE752B4125678E06C2F16C9A2D
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.03 - Drugi znanstveni članki |
|---|
| Organizacija: | NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
|
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 23.02.2022 |
|---|
| Leto izida: | 2022 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-5 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 9 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-24256  |
|---|
| UDK: | 621.39 |
|---|
| ISSN pri članku: | 2296-861X |
|---|
| DOI: | 10.3389/fnut.2022.845374  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 98759683  |
|---|
| Avtorske pravice: | © 2022 Pravst, Raats and Chang |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 24. 2. 2022;
Št. članka: 845374;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 24.11.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 104 |
|---|
| Število prenosov: | 57 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |