| Naslov: | Changes in average sodium content of prepacked foods in Slovenia during 2011-2015 |
|---|
| Avtorji: | ID Pravst, Igor (Avtor) ID Lavriša, Živa (Avtor) ID Kušar, Anita (Avtor) ID Miklavec, Krista (Avtor) ID Žmitek, Katja (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite http://www.mdpi.com/2072-6643/9/9/952
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (491,40 KB) MD5: CA53B373C6F24F5CFF36803CB7D10EC9
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
|
|---|
| Ključne besede: | sodium, salt, processed foods, food composition, food labelling, food supply |
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 29.08.2017 |
|---|
| Leto izida: | 2017 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-11 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 9, iss. 9 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-24152  |
|---|
| UDK: | 613.2 |
|---|
| ISSN pri članku: | 2072-6643 |
|---|
| DOI: | 10.3390/nu9090952  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 39207685  |
|---|
| Avtorske pravice: | © 2017 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 29. 8. 2017;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 19.11.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 144 |
|---|
| Število prenosov: | 53 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |