Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Changes in average sodium content of prepacked foods in Slovenia during 2011-2015
Avtorji:ID Pravst, Igor (Avtor)
ID Lavriša, Živa (Avtor)
ID Kušar, Anita (Avtor)
ID Miklavec, Krista (Avtor)
ID Žmitek, Katja (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite http://www.mdpi.com/2072-6643/9/9/952
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (491,40 KB)
MD5: CA53B373C6F24F5CFF36803CB7D10EC9
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Ključne besede:sodium, salt, processed foods, food composition, food labelling, food supply
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:29.08.2017
Leto izida:2017
Št. strani:str. 1-11
Številčenje:Vol. 9, iss. 9
PID:20.500.12556/DiRROS-24152 Novo okno
UDK:613.2
ISSN pri članku:2072-6643
DOI:10.3390/nu9090952 Novo okno
COBISS.SI-ID:39207685 Novo okno
Avtorske pravice:© 2017 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 29. 8. 2017;
Datum objave v DiRROS:19.11.2025
Število ogledov:145
Število prenosov:53
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Nutrients
Skrajšan naslov:Nutrients
Založnik:MDPI
ISSN:2072-6643
COBISS.SI-ID:2948140 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Nazaj