| Naslov: | Nutritional composition of gluten-free labelled foods in the Slovenian food supply |
|---|
| Avtorji: | ID Lavriša, Živa (Avtor) ID Hribar, Maša (Avtor) ID Kušar, Anita (Avtor) ID Žmitek, Katja (Avtor) ID Pravst, Igor (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/1660-4601/17/21/8239
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (580,04 KB) MD5: 30C6EA697C801B0444F86077645AF71D
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
|
|---|
| Ključne besede: | gluten-free foods, nutritional composition, food labelling, food supply |
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 01.01.2020 |
|---|
| Leto izida: | 2020 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-13 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 17, iss. 21 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-24091  |
|---|
| UDK: | 613.2 |
|---|
| ISSN pri članku: | 1660-4601 |
|---|
| DOI: | 10.3390/ijerph17218239  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 41297411  |
|---|
| Avtorske pravice: | © 2020 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Soavtorji: Maša Hribar, Anita Kušar, Katja Žmitek, Igor Pravst;
Opis vira z dne 7. 12. 2020;
Št. članka: 8239;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 12.11.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 340 |
|---|
| Število prenosov: | 72 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |