Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Nutritional composition of gluten-free labelled foods in the Slovenian food supply
Avtorji:ID Lavriša, Živa (Avtor)
ID Hribar, Maša (Avtor)
ID Kušar, Anita (Avtor)
ID Žmitek, Katja (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/1660-4601/17/21/8239
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (580,04 KB)
MD5: 30C6EA697C801B0444F86077645AF71D
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Ključne besede:gluten-free foods, nutritional composition, food labelling, food supply
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.01.2020
Leto izida:2020
Št. strani:str. 1-13
Številčenje:Vol. 17, iss. 21
PID:20.500.12556/DiRROS-24091 Novo okno
UDK:613.2
ISSN pri članku:1660-4601
DOI:10.3390/ijerph17218239 Novo okno
COBISS.SI-ID:41297411 Novo okno
Avtorske pravice:© 2020 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Soavtorji: Maša Hribar, Anita Kušar, Katja Žmitek, Igor Pravst; Opis vira z dne 7. 12. 2020; Št. članka: 8239;
Datum objave v DiRROS:12.11.2025
Število ogledov:341
Število prenosov:72
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Food and public health : food supply, marketing and consumers
Založnik:MDPI
COBISS.SI-ID:41310723 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L3-9290
Naslov:Sladkor v prehrani: razpoložljivost v živilih, prehranski vnosi in vplivi na zdravje

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:V3-1901
Naslov:Merila za dodeljevanje simbola za dodatno označevanje živil z ugodnejšo prehransko sestavo

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, živila brez glutena, prehranska sestava, označevanje živil


Nazaj