Naslov: | Designing innovative business models for the wild food products sector in several Mediterranean countries |
---|
Avtorji: | ID Japelj, Anže (Avtor) ID Rovira, Marta (Avtor) ID Piqué, Miriam (Avtor) ID Bonet, José Antonio (Avtor) ID Oliach, Daniel (Avtor) ID Vidale, Enrico (Avtor) ID Andrighetto, Nicola (Avtor) ID Borges, José Guilherme (Avtor) ID Conceição, Inês (Avtor) ID Taghouti, Ibtissem (Avtor) ID Khalfaoui, Mariem (Avtor) ID Plevnik, Kaja (Avtor) ID Grebenc, Tine (Avtor) |
Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (108,71 KB) MD5: AE64DDEA328A2A142D123532868F80CE
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci |
---|
Organizacija: | SciVie - Gozdarski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | wild food products, Mediterranean, business model, innovation, living labs |
---|
Status publikacije: | Objavljeno |
---|
Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
---|
Leto izida: | 2023 |
---|
Št. strani: | Str. 238-245 |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-17140 ![Povezava se odpre v novem oknu Novo okno](teme/dirros/img/NovoOkno.png) |
---|
UDK: | 630*8 |
---|
DOI: | 10.20315/SilvaSlovenica.0022.29 ![Povezava se odpre v novem oknu Novo okno](teme/dirros/img/NovoOkno.png) |
---|
COBISS.SI-ID: | 167320835 ![Povezava se odpre v novem oknu Novo okno](teme/dirros/img/NovoOkno.png) |
---|
Datum objave v DiRROS: | 06.10.2023 |
---|
Število ogledov: | 506 |
---|
Število prenosov: | 175 |
---|
Metapodatki: | ![Izvoz v DC-RDF DC-RDF](teme/dirros/img/icon_dc_rdf.gif) |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | ![Bookmark and Share](teme/dirros/img/addtoany.png) |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |