Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Designing innovative business models for the wild food products sector in several Mediterranean countries
Avtorji:ID Japelj, Anže (Avtor)
ID Rovira, Marta (Avtor)
ID Piqué, Miriam (Avtor)
ID Bonet, José Antonio (Avtor)
ID Oliach, Daniel (Avtor)
ID Vidale, Enrico (Avtor)
ID Andrighetto, Nicola (Avtor)
ID Borges, José Guilherme (Avtor)
ID Conceição, Inês (Avtor)
ID Taghouti, Ibtissem (Avtor)
ID Khalfaoui, Mariem (Avtor)
ID Plevnik, Kaja (Avtor)
ID Grebenc, Tine (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (108,71 KB)
MD5: AE64DDEA328A2A142D123532868F80CE
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija:Logo SciVie - Gozdarski inštitut Slovenije
Ključne besede:wild food products, Mediterranean, business model, innovation, living labs
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Leto izida:2023
Št. strani:Str. 238-245
PID:20.500.12556/DiRROS-17140 Novo okno
UDK:630*8
DOI:10.20315/SilvaSlovenica.0022.29 Novo okno
COBISS.SI-ID:167320835 Novo okno
Datum objave v DiRROS:06.10.2023
Število ogledov:329
Število prenosov:126
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del monografije

Naslov:Deal for Green? : contribution of managerial economics, accounting, and crosssectoral policy analysis to climate neutrality and forest management
Uredniki:Anže Japelj, Vasja Leban, Špela Pezdevšek Malovrh, Lidija Zadnik Stirn
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:University of Ljubljana, Biotechnical Faculty, Slovenian Forestry Institute
Leto izida:2023
ISBN:978-961-6993-82-1
COBISS.SI-ID:163048707 Novo okno

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:divja hrana, Sredozemlje, Mediteran, poslovni model, inovacije, živi laboratoriji


Nazaj