Naslov: | Reply to Horacek, M.; Cannavan, A. : Comment on “Sinkoviˇc et al. Isotope Fingerprints of Common and Tartary Buckwheat Grains and Milling Fractions: A Preliminary Study. Foods 2022, 11, 1414” |
---|
Avtorji: | ID Sinkovič, Lovro (Avtor) ID Ogrinc, Nives (Avtor) ID Potočnik, Doris (Avtor) ID Meglič, Vladimir (Avtor) |
Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (217,37 KB) MD5: 1DD4543970104FCBC32E9607E69C852B
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.03 - Drugi znanstveni članki |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | hulls, isotope fingerprints, grain milling, milling process, milling fractions preparing, soil conditions, environment |
---|
Status publikacije: | Objavljeno |
---|
Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
---|
Datum objave: | 01.01.2022 |
---|
Leto izida: | 2022 |
---|
Št. strani: | str. 1-3 |
---|
Številčenje: | Vol. 11, no. |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-16727 |
---|
UDK: | 633 |
---|
ISSN pri članku: | 2304-8158 |
---|
DOI: | 10.3390/foods11172628 |
---|
COBISS.SI-ID: | 119603715 |
---|
Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 30. 8. 2022;
|
---|
Datum objave v DiRROS: | 27.07.2023 |
---|
Število ogledov: | 666 |
---|
Število prenosov: | 196 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |