Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Reply to Horacek, M.; Cannavan, A. : Comment on “Sinkoviˇc et al. Isotope Fingerprints of Common and Tartary Buckwheat Grains and Milling Fractions: A Preliminary Study. Foods 2022, 11, 1414”
Avtorji:ID Sinkovič, Lovro (Avtor)
ID Ogrinc, Nives (Avtor)
ID Potočnik, Doris (Avtor)
ID Meglič, Vladimir (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (217,37 KB)
MD5: 1DD4543970104FCBC32E9607E69C852B
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.03 - Kratki znanstveni prispevek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:hulls, isotope fingerprints, grain milling, milling process, milling fractions preparing, soil conditions, environment
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.01.2022
Leto izida:2022
Št. strani:str. 1-3
Številčenje:Vol. 11, no.
PID:20.500.12556/DiRROS-16727 Novo okno
UDK:633
ISSN pri članku:2304-8158
DOI:10.3390/foods11172628 Novo okno
COBISS.SI-ID:119603715 Novo okno
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 30. 8. 2022;
Datum objave v DiRROS:27.07.2023
Število ogledov:332
Število prenosov:106
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Foods
Skrajšan naslov:Foods
Založnik:MDPI
ISSN:2304-8158
COBISS.SI-ID:512252472 Novo okno

Nazaj