Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Reduced use of nitrites and phosphates in dry-fermented sausages
Avtorji:ID Škrlep, Martin (Avtor)
ID Ozmec, Manja (Avtor)
ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,39 MB)
MD5: 94A5DABF2D14D34FDD8B7D9F33B3CF37
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:dry sausages, additives, nitrites, phosphates, ascorbates
Datum objave:01.01.2022
Leto izida:2022
Št. strani:str. 1-13
Številčenje:no. 5, art. 821
PID:20.500.12556/DiRROS-15443 Novo okno
UDK:637
ISSN pri članku:2227-9717
DOI:10.3390/pr10050821 Novo okno
COBISS.SI-ID:105688067 Novo okno
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 22. 04. 2022;
Datum objave v DiRROS:06.09.2022
Število ogledov:646
Število prenosov:216
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:suhe klobase, dodatki, nitrati, fosfati, askorbati


Nazaj