| Naslov: | Reduced use of nitrites and phosphates in dry-fermented sausages |
|---|
| Avtorji: | ID Škrlep, Martin (Avtor) ID Ozmec, Manja (Avtor) ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor) |
| Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,39 MB) MD5: 94A5DABF2D14D34FDD8B7D9F33B3CF37
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Ključne besede: | dry sausages, additives, nitrites, phosphates, ascorbates |
|---|
| Datum objave: | 01.01.2022 |
|---|
| Leto izida: | 2022 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-13 |
|---|
| Številčenje: | no. 5, art. 821 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-15443  |
|---|
| UDK: | 637 |
|---|
| ISSN pri članku: | 2227-9717 |
|---|
| DOI: | 10.3390/pr10050821  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 105688067  |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 22. 04. 2022; |
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 06.09.2022 |
|---|
| Število ogledov: | 1536 |
|---|
| Število prenosov: | 582 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |