Naslov: | Reduced use of nitrites and phosphates in dry-fermented sausages |
---|
Avtorji: | ID Škrlep, Martin (Avtor) ID Ozmec, Manja (Avtor) ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor) |
Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,39 MB) MD5: 94A5DABF2D14D34FDD8B7D9F33B3CF37
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | dry sausages, additives, nitrites, phosphates, ascorbates |
---|
Datum objave: | 01.01.2022 |
---|
Leto izida: | 2022 |
---|
Št. strani: | str. 1-13 |
---|
Številčenje: | no. 5, art. 821 |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-15443 |
---|
UDK: | 637 |
---|
ISSN pri članku: | 2227-9717 |
---|
DOI: | 10.3390/pr10050821 |
---|
COBISS.SI-ID: | 105688067 |
---|
Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 22. 04. 2022; |
---|
Datum objave v DiRROS: | 06.09.2022 |
---|
Število ogledov: | 944 |
---|
Število prenosov: | 339 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |