| Naslov: | Isotope fingerprints of common and tartary buckwheat grains and milling fractions : a preliminary study |
|---|
| Avtorji: | ID Sinkovič, Lovro (Avtor) ID Ogrinc, Nives (Avtor) ID Potočnik, Doris (Avtor) ID Meglič, Vladimir (Avtor) |
| Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (217,58 KB) MD5: D0DE72D00B6294D49E428812753AD654
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Ključne besede: | hulls, semolina, isotopic signature, light flour, conventional, organic |
|---|
| Datum objave: | 13.05.2022 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-8 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 11, iss. 10 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-15436  |
|---|
| UDK: | 633 |
|---|
| ISSN pri članku: | 2304-8158 |
|---|
| DOI: | 10.3390/foods11101414  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 107719427  |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 13. 5. 2022; |
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 06.09.2022 |
|---|
| Število ogledov: | 1433 |
|---|
| Število prenosov: | 509 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |