Naslov: | Isotope fingerprints of common and tartary buckwheat grains and milling fractions : a preliminary study |
---|
Avtorji: | ID Sinkovič, Lovro (Avtor) ID Ogrinc, Nives (Avtor) ID Potočnik, Doris (Avtor) ID Meglič, Vladimir (Avtor) |
Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (217,58 KB) MD5: D0DE72D00B6294D49E428812753AD654
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | hulls, semolina, isotopic signature, light flour, conventional, organic |
---|
Datum objave: | 13.05.2022 |
---|
Št. strani: | str. 1-8 |
---|
Številčenje: | Vol. 11, iss. 10 |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-15436 |
---|
UDK: | 633 |
---|
ISSN pri članku: | 2304-8158 |
---|
DOI: | 10.3390/foods11101414 |
---|
COBISS.SI-ID: | 107719427 |
---|
Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 13. 5. 2022; |
---|
Datum objave v DiRROS: | 06.09.2022 |
---|
Število ogledov: | 770 |
---|
Število prenosov: | 268 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |