Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Milling fractions composition of common (Fagopyrum esculentum Moench) and tartary (Fagopyrum tataricum (L.) Gaertn.) buckwheat
Avtorji:ID Sinkovič, Lovro (Avtor)
ID Kokalj, Doris (Avtor)
ID Meglič, Vladimir (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (601,88 KB)
MD5: 5770C678AA3AF2A098E9E11B6EB8B36B
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:whole grain, hulls, bran, light flour, bioactive compounds, phenolics
Verzija članka:Postprint, avtorjeva končna recenzirana različica članka, sprejeta v objavo
Št. strani:str. 1-26
Številčenje:Vol. , iss.
UDK:633.12
ISSN pri članku:1873-7072
DOI:10.1016/j.foodchem.2021.130459 Novo okno
COBISS.SI-ID:68257795 Novo okno
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 28. 6. 2021;
Datum objave v DiRROS:22.07.2021
Število ogledov:6439
Število prenosov:34
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
  
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Ni določen
Ključne besede:kmetijstvo, poljedelstvo, ajda, bioaktivne spojine, fenoli, Fagopyrum esculentum Moench, Fagopyrum tataricum (L.) Gaertn.


Nazaj