Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:The influence of health claims and nutritional composition on consumers' yoghurt preferences
Avtorji:ID Miklavec, Krista (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
ID Grunert, Klaus G. (Avtor)
ID Klopčič, Marija (Avtor)
ID Pohar, Jurij (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0950329315000373
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (800,16 KB)
MD5: 5EF7A1F23A430555FB343E4C8686BC01
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Ključne besede:health claims, biotin, probiotics, conjoint analysis, cluster analysis
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Recenzirani rokopis
Datum objave:01.07.2015
Leto izida:2015
Št. strani:str. 26-33
Številčenje:Vol. 43, iss.
PID:20.500.12556/DiRROS-24331 Novo okno
UDK:616-084
ISSN pri članku:0950-3293
DOI:10.1016/j.foodqual.2015.02.006 Novo okno
COBISS.SI-ID:37842181 Novo okno
Opomba:Soavtorji: Igor Pravst, Klaus G. Grunert, Marija Klopčič, Jure Pohar; Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 4. 3. 2015;
Datum objave v DiRROS:28.11.2025
Število ogledov:105
Število prenosov:58
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:V7-1107
Naslov:Prehranske in zdravstvene trditve na živilih

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:preventivna medicina, probiotiki, zdrava hrana, analizne metode


Nazaj