| Naslov: | Content of trans-fatty acid isomers in bakery products on the Slovenian market |
|---|
| Avtorji: | ID Mencin, Marjeta (Avtor) ID Abramovič, Helena (Avtor) ID Zlatić, Emil (Avtor) ID Demšar, Lea (Avtor) ID Piskernik, Saša (Avtor) ID Schreiner, Matthias (Avtor) ID Žmitek, Katja (Avtor) ID Kušar, Anita (Avtor) ID Pravst, Igor (Avtor) ID Vidrih, Rajko (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643821002486?via%3Dihub
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,06 MB) MD5: 6DC92C06F8485C37778D5BD4D9B8BE81
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
|
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Recenzirani rokopis |
|---|
| Datum objave: | 01.01.2021 |
|---|
| Leto izida: | 2021 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-10 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 143 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-24315  |
|---|
| UDK: | 664.6:641.1:543.635.35 |
|---|
| ISSN pri članku: | 0023-6438 |
|---|
| DOI: | 10.1016/j.lwt.2021.111095  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 51864835  |
|---|
| Avtorske pravice: | © 2021 Published by Elsevier Ltd. |
|---|
| Opomba: | Soavtorji: Helena Abramovič, Emil Zlatić, Lea Demšar, Saša Piskernik, Matthias Schreiner, Katja Žmitek, Anita Kušar, Igor Pravst, Rajko Vidrih;
Št. članka: 111095;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 26.11.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 107 |
|---|
| Število prenosov: | 62 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |