Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Content of trans-fatty acid isomers in bakery products on the Slovenian market
Avtorji:ID Mencin, Marjeta (Avtor)
ID Abramovič, Helena (Avtor)
ID Zlatić, Emil (Avtor)
ID Demšar, Lea (Avtor)
ID Piskernik, Saša (Avtor)
ID Schreiner, Matthias (Avtor)
ID Žmitek, Katja (Avtor)
ID Kušar, Anita (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
ID Vidrih, Rajko (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643821002486?via%3Dihub
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,06 MB)
MD5: 6DC92C06F8485C37778D5BD4D9B8BE81
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Recenzirani rokopis
Datum objave:01.01.2021
Leto izida:2021
Št. strani:str. 1-10
Številčenje:Vol. 143
PID:20.500.12556/DiRROS-24315 Novo okno
UDK:664.6:641.1:543.635.35
ISSN pri članku:0023-6438
DOI:10.1016/j.lwt.2021.111095 Novo okno
COBISS.SI-ID:51864835 Novo okno
Avtorske pravice:© 2021 Published by Elsevier Ltd.
Opomba:Soavtorji: Helena Abramovič, Emil Zlatić, Lea Demšar, Saša Piskernik, Matthias Schreiner, Katja Žmitek, Anita Kušar, Igor Pravst, Rajko Vidrih; Št. članka: 111095;
Datum objave v DiRROS:26.11.2025
Število ogledov:107
Število prenosov:62
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie
Skrajšan naslov:Lebensm.-Wiss. + Technol.
Založnik:Academic Press
ISSN:0023-6438
COBISS.SI-ID:5180423 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0121
Naslov:Biokemijska in biofizikalno-kemijska karakterizacija naravnih snovi

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0234
Naslov:Integrirano živilstvo in prehrana

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L3-7538
Naslov:Trans maščobe v živilih in njihov populacijski vnos - implikacije za javno zdravje

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekovski izdelki, trans maščobne kisline, trans izomeri


Nazaj