Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Hydrothermal treatments affecting the concentration of neochlorogenic acid in dough of Tartary buckwheat
Avtorji:ID Germ, Mateja (Avtor)
ID Árvay, Július (Avtor)
ID Vollmannová, Alena (Avtor)
ID Tóth, Tomáš (Avtor)
ID Kreft, Ivan (Avtor)
ID Golob, Aleksandra (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2077-0472/10/12/601
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,04 MB)
MD5: 013BB99EC06E9A326DE63CA5B547A190
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.03 - Drugi znanstveni članki
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Ključne besede:tatarska ajda, Fagopyrum tataricum, neoklorogenska kislina, ajdovo testo, testo, hidrotermalna obdelava
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.01.2020
Leto izida:2020
Št. strani:str. 1-8
Številčenje:Vol. 10, no. 2 (601)
PID:20.500.12556/DiRROS-24258 Novo okno
UDK:664
ISSN pri članku:2077-0472
DOI:10.3390/agriculture10120601 Novo okno
COBISS.SI-ID:41023235 Novo okno
Avtorske pravice:© 2020 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 4. 12. 2020;
Datum objave v DiRROS:24.11.2025
Število ogledov:136
Število prenosov:71
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Agriculture
Skrajšan naslov:Agriculture
Založnik:MDPI
ISSN:2077-0472
COBISS.SI-ID:523634201 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P1-0212
Naslov:Biologija rastlin

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L4-7552
Naslov:Optimizacija predelave ječmena in ajde za trajnostno pridobivanje živil z visoko uporabno vrednostjo.

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:J7-9398
Naslov:Molekularno slikanje v celici

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L4-9305
Naslov:Lokalno pridelana ajda kot surovina za proizvodnjo kakovostnih živil

Financer:European Community
Številka projekta:313011T465
Naslov:Support for research activities in the ABT research center
Akronim:SUBTENO

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Nazaj