| Naslov: | Hydrothermal treatments affecting the concentration of neochlorogenic acid in dough of Tartary buckwheat |
|---|
| Avtorji: | ID Germ, Mateja (Avtor) ID Árvay, Július (Avtor) ID Vollmannová, Alena (Avtor) ID Tóth, Tomáš (Avtor) ID Kreft, Ivan (Avtor) ID Golob, Aleksandra (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2077-0472/10/12/601
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,04 MB) MD5: 013BB99EC06E9A326DE63CA5B547A190
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.03 - Drugi znanstveni članki |
|---|
| Organizacija: | NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
|
|---|
| Ključne besede: | tatarska ajda, Fagopyrum tataricum, neoklorogenska kislina, ajdovo testo, testo, hidrotermalna obdelava |
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 01.01.2020 |
|---|
| Leto izida: | 2020 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-8 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 10, no. 2 (601) |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-24258  |
|---|
| UDK: | 664 |
|---|
| ISSN pri članku: | 2077-0472 |
|---|
| DOI: | 10.3390/agriculture10120601  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 41023235  |
|---|
| Avtorske pravice: | © 2020 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 4. 12. 2020;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 24.11.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 136 |
|---|
| Število prenosov: | 71 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |