| Naslov: | Ultra-processed foods in the food supply : prevalence, nutritional composition and use of voluntary labelling schemes |
|---|
| Avtorji: | ID Hafner, Edvina (Avtor) ID Hribar, Maša (Avtor) ID Pravst, Igor (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2072-6643/17/10/1731
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,12 MB) MD5: B3E5B9F97B6514E445854B202E62F024
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
|
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 01.01.2025 |
|---|
| Leto izida: | 2025 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-19 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 17, issue 10, [article no.] 1731 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-24238  |
|---|
| UDK: | 612.39 |
|---|
| ISSN pri članku: | 2072-6643 |
|---|
| DOI: | 10.3390/nu17101731  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 257920003  |
|---|
| Avtorske pravice: | © 2025 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 20. 11. 2025;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 24.11.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 132 |
|---|
| Število prenosov: | 69 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |