Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Ultra-processed foods in the food supply : prevalence, nutritional composition and use of voluntary labelling schemes
Avtorji:ID Hafner, Edvina (Avtor)
ID Hribar, Maša (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2072-6643/17/10/1731
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,12 MB)
MD5: B3E5B9F97B6514E445854B202E62F024
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.01.2025
Leto izida:2025
Št. strani:str. 1-19
Številčenje:Vol. 17, issue 10, [article no.] 1731
PID:20.500.12556/DiRROS-24238 Novo okno
UDK:612.39
ISSN pri članku:2072-6643
DOI:10.3390/nu17101731 Novo okno
COBISS.SI-ID:257920003 Novo okno
Avtorske pravice:© 2025 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 20. 11. 2025;
Datum objave v DiRROS:24.11.2025
Število ogledov:133
Število prenosov:70
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Nutrients
Skrajšan naslov:Nutrients
Založnik:MDPI
ISSN:2072-6643
COBISS.SI-ID:2948140 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:I0-0054
Naslov:Infrastrukturni program spremljanja sestav in označevanja živil

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:označevanje hranilne sestave, Nutri-Score, prehranski semafor, izbira živil


Nazaj