Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Tartary buckwheat in human nutrition
Avtorji:ID Luthar, Zlata (Avtor)
ID Golob, Aleksandra (Avtor)
ID Germ, Mateja (Avtor)
ID Vombergar, Blanka (Avtor)
ID Kreft, Ivan (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2223-7747/10/4/700
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (18,55 MB)
MD5: 9F382D52E596423ACD848D4ECF806849
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.01.2021
Leto izida:2021
Št. strani:str. 1-14
Številčenje:Vol. 10, no. 4 (700)
PID:20.500.12556/DiRROS-24171 Novo okno
UDK:633
ISSN pri članku:2223-7747
DOI:10.3390/plants10040700 Novo okno
COBISS.SI-ID:58610179 Novo okno
Avtorske pravice:© 2021 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 7. 4. 2021;
Datum objave v DiRROS:24.11.2025
Število ogledov:143
Število prenosov:69
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Plants
Skrajšan naslov:Plants
Založnik:MDPI
ISSN:2223-7747
COBISS.SI-ID:523345433 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:Drugi - Drug financer ali več financerjev
Program financ.:European Regional Development Fund
Številka projekta:313011V336
Naslov:Demand-driven research for the sustainable and innovative food
Akronim:Drive4SIFood

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P1-0212
Naslov:Biologija rastlin

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L4-9305
Naslov:Lokalno pridelana ajda kot surovina za proizvodnjo kakovostnih živil

Financer:Ministry of Agriculture, Forestry and Food, Republic of Slovenia

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:tatarska ajda, retrogradni škrob, bioaktivne snovi, proteini, prebavljivost, flavonoidi, hranilna vrednost, človeška prehrana


Nazaj