Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Limiting trans fats in foods : use of partially hydrogenated vegetable oils in prepacked foods in Slovenia
Avtorji:ID Mikec, Nina (Avtor)
ID Hribar, Maša (Avtor)
ID Pivk Kupirovič, Urška (Avtor)
ID Kušar, Anita (Avtor)
ID Žmitek, Katja (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite http://www.mdpi.com/2072-6643/10/3/355
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (772,14 KB)
MD5: D725B2B96E28A87AB6EFD20E12A7125C
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Ključne besede:trans-fatty acids, partially hydrogenated oils, coronary heart disease, food policy, Slovenia
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:15.03.2018
Leto izida:2018
Št. strani:str. 1-9
Številčenje:Vol. 10, iss. 3
PID:20.500.12556/DiRROS-24151 Novo okno
UDK:613.2
ISSN pri članku:2072-6643
DOI:10.3390/nu10030355 Novo okno
COBISS.SI-ID:39436549 Novo okno
Avtorske pravice:© 2018 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 20. 3. 2018;
Datum objave v DiRROS:19.11.2025
Število ogledov:147
Število prenosov:68
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Nutrients
Skrajšan naslov:Nutrients
Založnik:MDPI
ISSN:2072-6643
COBISS.SI-ID:2948140 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L3-7538
Naslov:Trans maščobe v živilih in njihov populacijski vnos - implikacije za javno zdravje

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Nazaj