| Naslov: | Limiting trans fats in foods : use of partially hydrogenated vegetable oils in prepacked foods in Slovenia |
|---|
| Avtorji: | ID Mikec, Nina (Avtor) ID Hribar, Maša (Avtor) ID Pivk Kupirovič, Urška (Avtor) ID Kušar, Anita (Avtor) ID Žmitek, Katja (Avtor) ID Pravst, Igor (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite http://www.mdpi.com/2072-6643/10/3/355
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (772,14 KB) MD5: D725B2B96E28A87AB6EFD20E12A7125C
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
|
|---|
| Ključne besede: | trans-fatty acids, partially hydrogenated oils, coronary heart disease, food policy, Slovenia |
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 15.03.2018 |
|---|
| Leto izida: | 2018 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-9 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 10, iss. 3 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-24151  |
|---|
| UDK: | 613.2 |
|---|
| ISSN pri članku: | 2072-6643 |
|---|
| DOI: | 10.3390/nu10030355  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 39436549  |
|---|
| Avtorske pravice: | © 2018 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 20. 3. 2018;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 19.11.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 148 |
|---|
| Število prenosov: | 68 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |