Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:How local pig breed and processing methods affect consumer preferences for dry-cured ham
Avtorji:ID Savić, Bojana (Avtor)
ID Škrlep, Martin (Avtor)
ID Font-I-Furnols, Maria (Avtor)
ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0309174025002256
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (513,24 KB)
MD5: 7E437F59293E011D69EA1EEB802753D2
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:pigs, local pri breed, processing methods, dry-cured ham, CATA, overall liking score, blind test, expected test Informed test, consumer, consumer preferences
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.10.2026
Leto izida:2026
Št. strani:str. 1-4
Številčenje:Vol. 231, Art. no.ǂ109964
PID:20.500.12556/DiRROS-23811 Novo okno
UDK:637.5:636.4
ISSN pri članku:1873-4138
DOI:10.1016/j.meatsci.2025.109964 Novo okno
COBISS.SI-ID:251906051 Novo okno
Datum objave v DiRROS:06.10.2025
Število ogledov:231
Število prenosov:112
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0133-2018
Naslov:Trajnostno kmetijstvo

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L7-4568-2022
Naslov:AVTENTIČNI PRODUKTI VIŠJE KAKOVOSTI IN TRAJNOSTNA PRAŠIČEREJA (A-SUS)

Licence

Licenca:CC BY-NC-ND 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.sl
Opis:Najbolj omejujoča licenca Creative Commons. Uporabniki lahko prenesejo in delijo delo v nekomercialne namene in ga ne smejo uporabiti za nobene druge namene.

Nazaj