| Naslov: | How local pig breed and processing methods affect consumer preferences for dry-cured ham |
|---|
| Avtorji: | ID Savić, Bojana (Avtor) ID Škrlep, Martin (Avtor) ID Font-I-Furnols, Maria (Avtor) ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0309174025002256
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (513,24 KB) MD5: 7E437F59293E011D69EA1EEB802753D2
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Ključne besede: | pigs, local pri breed, processing methods, dry-cured ham, CATA, overall liking score, blind test, expected test Informed test, consumer, consumer preferences |
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 01.10.2026 |
|---|
| Leto izida: | 2026 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-4 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 231, Art. no.ǂ109964 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-23811  |
|---|
| UDK: | 637.5:636.4 |
|---|
| ISSN pri članku: | 1873-4138 |
|---|
| DOI: | 10.1016/j.meatsci.2025.109964  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 251906051  |
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 06.10.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 231 |
|---|
| Število prenosov: | 112 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |