Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Quality differentiation of Kraški pršut : exploring the impact of weight, suppliers and aroma–sensory correlations
Avtorji:ID Babič, Katja (Avtor)
ID Škrlep, Martin (Avtor)
ID Strojnik, Lidija (Avtor)
ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor)
ID Ogrinc, Nives (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,76 MB)
MD5: 0A0613453CAC3E00F37847C1E9987F1D
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:descriptive sensory analysis, dry-cured ham, multivariate statistical analysis, volatile compounds
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:28.06.2025
Leto izida:2025
Št. strani:str. 1-16
Številčenje:Vol. 2025, Art. 3642784
PID:20.500.12556/DiRROS-23783 Novo okno
UDK:543
ISSN pri članku:0145-8892
DOI:/10.1155/jfpp/3642784 Novo okno
COBISS.SI-ID:244292355 Novo okno
Datum objave v DiRROS:02.10.2025
Število ogledov:204
Število prenosov:74
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0133-2018
Naslov:Trajnostno kmetijstvo

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P1-0143-2020
Naslov:Kroženje snovi v okolju, snovna bilanca in modeliranje okoljskih procesov ter ocena tveganja

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L7-4568-2022
Naslov:AVTENTIČNI PRODUKTI VIŠJE KAKOVOSTI IN TRAJNOSTNA PRAŠIČEREJA (A-SUS)

Financer:EC - European Commission
Številka projekta:952306
Naslov:TWINNING TOWARDS ADVANCED ANALYTICAL STRATEGIES FOR CAPACITY BUILDING AND INNOVATION FOR THE TUNISIAN ECONOMY: APPLICATION TO THREE INDUSTRIAL KEY SECTORS IN TUNISIA
Akronim:TUNTWIN

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:senzorske analize, pršut, statistične analize, hlapne komponente, kvaliteta hrane, pršut


Nazaj