| Naslov: | Quality differentiation of Kraški pršut : exploring the impact of weight, suppliers and aroma–sensory correlations |
|---|
| Avtorji: | ID Babič, Katja (Avtor) ID Škrlep, Martin (Avtor) ID Strojnik, Lidija (Avtor) ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor) ID Ogrinc, Nives (Avtor) |
| Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,76 MB) MD5: 0A0613453CAC3E00F37847C1E9987F1D
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Ključne besede: | descriptive sensory analysis, dry-cured ham, multivariate statistical analysis, volatile compounds |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 28.06.2025 |
|---|
| Leto izida: | 2025 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-16 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 2025, Art. 3642784 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-23783  |
|---|
| UDK: | 543 |
|---|
| ISSN pri članku: | 0145-8892 |
|---|
| DOI: | /10.1155/jfpp/3642784  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 244292355  |
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 02.10.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 204 |
|---|
| Število prenosov: | 74 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |