Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Influence of smoking method and anatomical location on the content of polycylcic aromatic hydrocarbons in Turopooje ham
Avtorji:ID Karolyi, Danijel (Avtor)
ID Petričević, Sandra (Avtor)
ID Luković, Zoran (Avtor)
ID Škorput, Dubravko (Avtor)
ID Kaić, Ana (Avtor)
ID Salajpal, Krešimir (Avtor)
ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://hrcak.srce.hr/meso
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (954,79 KB)
MD5: BA8FDCD05F58E1641ABA672815BB591F
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:dry-cured ham, meat smoking, PAH compounds, muscle, Turopolje pig
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.01.2024
Leto izida:2024
Št. strani:str. 486-496
Številčenje:God. 26, br. 6
UDK:664.933:664.41:57.083.1
ISSN pri članku:1332-0025
COBISS.SI-ID:220196611 Novo okno
Opomba:Rubrika: Scientific and professional section;
Datum objave v DiRROS:23.12.2024
Število ogledov:12
Število prenosov:10
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Meso : prvi hrvatski časopis o mesu
Skrajšan naslov:Meso
Založnik:Zadružna štampa
ISSN:1332-0025
COBISS.SI-ID:889047 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:EC - European Commission
Program financ.:H2020
Številka projekta:634476
Naslov:DIVERSITY OF LOCAL PIG BREEDS AND PRODUCTION SYSTEMS FOR HIGH QUALITY TRADITIONAL PRODUCTS AND SUSTAINABLE PORK CHAINS
Akronim:TREASURE

Licence

Licenca:CC BY-NC-ND 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.sl
Opis:Najbolj omejujoča licenca Creative Commons. Uporabniki lahko prenesejo in delijo delo v nekomercialne namene in ga ne smejo uporabiti za nobene druge namene.

Sekundarni jezik

Jezik:Hrvaški jezik
Ključne besede:šunka, dimljenje mesa, PAH spojine, mišice, turopoljska svinja, vsebnost arom


Nazaj