Naslov: | Influence of smoking method and anatomical location on the content of polycylcic aromatic hydrocarbons in Turopooje ham |
---|
Avtorji: | ID Karolyi, Danijel (Avtor) ID Petričević, Sandra (Avtor) ID Luković, Zoran (Avtor) ID Škorput, Dubravko (Avtor) ID Kaić, Ana (Avtor) ID Salajpal, Krešimir (Avtor) ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor) |
Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://hrcak.srce.hr/meso
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (954,79 KB) MD5: BA8FDCD05F58E1641ABA672815BB591F
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | dry-cured ham, meat smoking, PAH compounds, muscle, Turopolje pig |
---|
Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
---|
Datum objave: | 01.01.2024 |
---|
Leto izida: | 2024 |
---|
Št. strani: | str. 486-496 |
---|
Številčenje: | God. 26, br. 6 |
---|
UDK: | 664.933:664.41:57.083.1 |
---|
ISSN pri članku: | 1332-0025 |
---|
COBISS.SI-ID: | 220196611 |
---|
Opomba: | Rubrika: Scientific and professional section;
|
---|
Datum objave v DiRROS: | 23.12.2024 |
---|
Število ogledov: | 12 |
---|
Število prenosov: | 10 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |