| Naslov: | Influence of smoking method and anatomical location on the content of polycylcic aromatic hydrocarbons in Turopooje ham |
|---|
| Avtorji: | ID Karolyi, Danijel (Avtor) ID Petričević, Sandra (Avtor) ID Luković, Zoran (Avtor) ID Škorput, Dubravko (Avtor) ID Kaić, Ana (Avtor) ID Salajpal, Krešimir (Avtor) ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://hrcak.srce.hr/meso
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (954,79 KB) MD5: BA8FDCD05F58E1641ABA672815BB591F
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Ključne besede: | dry-cured ham, meat smoking, PAH compounds, muscle, Turopolje pig |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 01.01.2024 |
|---|
| Leto izida: | 2024 |
|---|
| Št. strani: | str. 486-496 |
|---|
| Številčenje: | God. 26, br. 6 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-21104  |
|---|
| UDK: | 664.933:664.41:57.083.1 |
|---|
| ISSN pri članku: | 1332-0025 |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 220196611  |
|---|
| Opomba: | Rubrika: Scientific and professional section;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 23.12.2024 |
|---|
| Število ogledov: | 704 |
|---|
| Število prenosov: | 445 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |