Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Strokovna delavnica: Predstavitev novih smernic za mikrobiološko varnost živil, ki so namenjena končnemu potrošniku, različica 2019
Avtorji:ID Krulec, Aleš (Vodja projekta)
ID Tajnikar, Sara (Član projekta)
ID Vadnjal, Stanka (Izvajalec)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (211,82 KB)
MD5: 7BD311A6E03931A9CF30E599A6B9AF2B
 
Jezik:Slovenski jezik
Tipologija:3.20 - Druga dela
Organizacija:Logo ISI - Inštitut za sanitarno inženirstvo
Povzetek:Poročilo o izvedenem strokovnem dogodku
Ključne besede:smernice, varnost živil, mikrobiološki kriteriji, ocena skladnosti vzorcev, mejne vrednosti, vzorčenje živil, brisi/izpirki površin
Datum objave:31.01.2019
Kraj izvedbe:Ljubljana
Leto izvedbe:2019
PID:20.500.12556/DiRROS-15760 Novo okno
Datum objave v DiRROS:14.11.2022
Število ogledov:865
Število prenosov:200
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj