Naslov: | Strokovna delavnica: Predstavitev novih smernic za mikrobiološko varnost živil, ki so namenjena končnemu potrošniku, različica 2019 |
---|
Avtorji: | ID Krulec, Aleš (Vodja projekta) ID Tajnikar, Sara (Član projekta) ID Vadnjal, Stanka (Izvajalec) |
Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (211,82 KB) MD5: 7BD311A6E03931A9CF30E599A6B9AF2B
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Tipologija: | 3.20 - Druga dela |
---|
Organizacija: | ISI - Inštitut za sanitarno inženirstvo
|
---|
Povzetek: | Poročilo o izvedenem strokovnem dogodku |
---|
Ključne besede: | smernice, varnost živil, mikrobiološki kriteriji, ocena skladnosti vzorcev, mejne vrednosti, vzorčenje živil, brisi/izpirki površin |
---|
Datum objave: | 31.01.2019 |
---|
Kraj izvedbe: | Ljubljana |
---|
Leto izvedbe: | 2019 |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-15760 |
---|
Datum objave v DiRROS: | 14.11.2022 |
---|
Število ogledov: | 1216 |
---|
Število prenosov: | 287 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |