| Naslov: | Strokovna delavnica: Predstavitev novih smernic za mikrobiološko varnost živil, ki so namenjena končnemu potrošniku, različica 2019 |
|---|
| Avtorji: | ID Krulec, Aleš (Vodja projekta) ID Tajnikar, Sara (Član projekta) ID Vadnjal, Stanka (Izvajalec) |
| Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (211,82 KB) MD5: 7BD311A6E03931A9CF30E599A6B9AF2B
|
|---|
| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|
| Tipologija: | 3.20 - Druga dela |
|---|
| Organizacija: | ISI - Inštitut za sanitarno inženirstvo
|
|---|
| Povzetek: | Poročilo o izvedenem strokovnem dogodku |
|---|
| Ključne besede: | smernice, varnost živil, mikrobiološki kriteriji, ocena skladnosti vzorcev, mejne vrednosti, vzorčenje živil, brisi/izpirki površin |
|---|
| Datum objave: | 31.01.2019 |
|---|
| Kraj izvedbe: | Ljubljana |
|---|
| Leto izvedbe: | 2019 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-15760  |
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 14.11.2022 |
|---|
| Število ogledov: | 3444 |
|---|
| Število prenosov: | 553 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |