| Naslov: | The role of oxygen in new vinification technologies of white and red wines |
|---|
| Avtorji: | ID Lisjak, Klemen (Avtor) ID Vrhovšek, Urška (Mentor) Več o soavtorju...  ID Du Toit, Wessel Johannes (Komentor) |
| Datoteke: | URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dd_lisjak_klemen.pdf
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Ključne besede: | winemaking, wines, musts, chemical composition, white wines, red wines, oxygen, oxidation, pressing, hyperreduction, microoxygenation, glutathione, caftaric acid, coutaric acid, fertaric acid, hydroxycinnamates, anthocyanins, polyphenols |
|---|
| Založnik: | [K. Lisjak] |
|---|
| Leto izida: | 2007 |
|---|
| Št. strani: | XIII, 156 f. |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-13552  |
|---|
| UDK: | 663.252/.253:546.21 |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 3326584  |
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 06.09.2022 |
|---|
| Število ogledov: | 1697 |
|---|
| Število prenosov: | 573 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |