Naslov: | The role of oxygen in new vinification technologies of white and red wines |
---|
Avtorji: | ID Lisjak, Klemen (Avtor) ID Vrhovšek, Urška (Mentor) Več o soavtorju... ID Du Toit, Wessel Johannes (Komentor) |
Datoteke: | URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dd_lisjak_klemen.pdf
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | winemaking, wines, musts, chemical composition, white wines, red wines, oxygen, oxidation, pressing, hyperreduction, microoxygenation, glutathione, caftaric acid, coutaric acid, fertaric acid, hydroxycinnamates, anthocyanins, polyphenols |
---|
Založnik: | [K. Lisjak] |
---|
Leto izida: | 2007 |
---|
Št. strani: | XIII, 156 f. |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-13552 |
---|
UDK: | 663.252/.253:546.21 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3326584 |
---|
Datum objave v DiRROS: | 06.09.2022 |
---|
Število ogledov: | 1015 |
---|
Število prenosov: | 340 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |