Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:The role of oxygen in new vinification technologies of white and red wines
Avtorji:ID Lisjak, Klemen (Avtor)
ID Vrhovšek, Urška (Mentor) Več o soavtorju... Novo okno
ID Du Toit, Wessel Johannes (Komentor)
Datoteke:URL URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dd_lisjak_klemen.pdf
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:winemaking, wines, musts, chemical composition, white wines, red wines, oxygen, oxidation, pressing, hyperreduction, microoxygenation, glutathione, caftaric acid, coutaric acid, fertaric acid, hydroxycinnamates, anthocyanins, polyphenols
Založnik:[K. Lisjak]
Leto izida:2007
Št. strani:XIII, 156 f.
PID:20.500.12556/DiRROS-13552 Novo okno
UDK:663.252/.253:546.21
COBISS.SI-ID:3326584 Novo okno
Datum objave v DiRROS:06.09.2022
Število ogledov:738
Število prenosov:216
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Vloga kisika v novih tehnologijah vinifikacije belih in rdečih vin
Ključne besede:vinarstvo, vino, mošt, kemijska sestava, belo vino, rdeče vino, kisik, oksidacija, stiskanje, hiperredukcija, mikrooksigenacija, glitation, kaftarna kislina, kutarna kislina, fertarna kislina, hidroksicimetne kisline, antociani, polifenoli


Nazaj