Naslov: | Enhancement of Istrian Malvasia wine aroma and hydroxycinnamate composition by hand and mechanical leaf removal |
---|
Avtorji: | ID Bubola, Marijan (Avtor) ID Lukič, Igor (Avtor) ID Radeka, Sanja (Avtor) ID Sivilotti, Paolo (Avtor) ID Grozić, Kristina (Avtor) ID Vanzo, Andreja (Avtor) ID Bavčar, Dejan (Avtor) ID Lisjak, Klemen (Avtor) |
Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (868,34 KB) MD5: 7C0C3CA84A4B3006272805EE124D2232
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | wine aroma, leaf removal, varietal thiols, aroma compounds, hydroxycinnamates |
---|
Status publikacije: | Objavljeno |
---|
Verzija publikacije: | Recenzirani rokopis |
---|
Leto izida: | 2019 |
---|
Št. strani: | str. 904-914 |
---|
Številčenje: | Vol. 99, Iss. 2 |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-11764 |
---|
UDK: | 634.8+663.2 |
---|
ISSN pri članku: | 0022-5142 |
---|
DOI: | 10.1002/jsfa.9262 |
---|
COBISS.SI-ID: | 5549928 |
---|
Opomba: | Soavtorji: Igor Lukić, Sanja Radeka, Paolo Sivilotti, Kristina Grozić,a Andreja Vanzo, Dejan Bavčar, Klemen Lisjak;
|
---|
Datum objave v DiRROS: | 11.05.2020 |
---|
Število ogledov: | 2725 |
---|
Število prenosov: | 1378 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |