Naslov: | Enhancement of Istrian Malvasia wine aroma and hydroxycinnamate composition by hand and mechanical leaf removal |
---|
Avtorji: | Bubola, Marijan (Avtor) Lukič, Igor (Avtor) Radeka, Sanja (Avtor) Sivilotti, Paolo (Avtor) Grozić, Kristina (Avtor) Vanzo, Andreja (Avtor) Bavčar, Dejan (Avtor) Lisjak, Klemen (Avtor) |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije |
---|
Ključne besede: | wine aroma, leaf removal, varietal thiols, aroma compounds, hydroxycinnamates |
---|
Leto izida: | 2019 |
---|
UDK: | 634.8+663.2 |
---|
ISSN pri članku: | 0022-5142 |
---|
OceCobissID: | 6595079  |
---|
COBISS_ID: | 5549928  |
---|
DOI: | 10.1002/jsfa.9262  |
---|
Opombe: | Soavtorji: Igor Lukić, Sanja Radeka, Paolo Sivilotti, Kristina Grozić,a Andreja Vanzo, Dejan Bavčar, Klemen Lisjak;
|
---|
Število ogledov: | 1383 |
---|
Število prenosov: | 644 |
---|
Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (868,34 KB)
|
---|
| Nadgradivo: | J. Sci. Food Agric. Academic Press
|
---|
| Metapodatki: |  |
---|
:
|
|
---|
| | |
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |