| Naslov: | Enhancement of Istrian Malvasia wine aroma and hydroxycinnamate composition by hand and mechanical leaf removal |
|---|
| Avtorji: | ID Bubola, Marijan (Avtor) ID Lukič, Igor (Avtor) ID Radeka, Sanja (Avtor) ID Sivilotti, Paolo (Avtor) ID Grozić, Kristina (Avtor) ID Vanzo, Andreja (Avtor) ID Bavčar, Dejan (Avtor) ID Lisjak, Klemen (Avtor) |
| Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (868,34 KB) MD5: 7C0C3CA84A4B3006272805EE124D2232
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Ključne besede: | wine aroma, leaf removal, varietal thiols, aroma compounds, hydroxycinnamates |
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Recenzirani rokopis |
|---|
| Leto izida: | 2019 |
|---|
| Št. strani: | str. 904-914 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 99, Iss. 2 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-11764  |
|---|
| UDK: | 634.8+663.2 |
|---|
| ISSN pri članku: | 0022-5142 |
|---|
| DOI: | 10.1002/jsfa.9262  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 5549928  |
|---|
| Opomba: | Soavtorji: Igor Lukić, Sanja Radeka, Paolo Sivilotti, Kristina Grozić,a Andreja Vanzo, Dejan Bavčar, Klemen Lisjak;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 11.05.2020 |
|---|
| Število ogledov: | 3467 |
|---|
| Število prenosov: | 1746 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |