Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Enhancement of Istrian Malvasia wine aroma and hydroxycinnamate composition by hand and mechanical leaf removal
Avtorji:ID Bubola, Marijan (Avtor)
ID Lukič, Igor (Avtor)
ID Radeka, Sanja (Avtor)
ID Sivilotti, Paolo (Avtor)
ID Grozić, Kristina (Avtor)
ID Vanzo, Andreja (Avtor)
ID Bavčar, Dejan (Avtor)
ID Lisjak, Klemen (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (868,34 KB)
MD5: 7C0C3CA84A4B3006272805EE124D2232
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:wine aroma, leaf removal, varietal thiols, aroma compounds, hydroxycinnamates
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Recenzirani rokopis
Leto izida:2019
Št. strani:str. 904-914
Številčenje:Vol. 99, Iss. 2
PID:20.500.12556/DiRROS-11764 Novo okno
UDK:634.8+663.2
ISSN pri članku:0022-5142
DOI:10.1002/jsfa.9262 Novo okno
COBISS.SI-ID:5549928 Novo okno
Opomba:Soavtorji: Igor Lukić, Sanja Radeka, Paolo Sivilotti, Kristina Grozić,a Andreja Vanzo, Dejan Bavčar, Klemen Lisjak;
Datum objave v DiRROS:11.05.2020
Število ogledov:2196
Število prenosov:1185
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of the science of food and agriculture
Skrajšan naslov:J. Sci. Food Agric.
Založnik:Academic Press
ISSN:0022-5142
COBISS.SI-ID:6595079 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Ni določen
Ključne besede:grozdje, trta, arome vina, bolezni rastlinodstranjevanje listov, hidrocinamati, vsebnost arom, mehansko odstranjevanje listov, ročno odstranjevanje listov


Nazaj