Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:The effect of salting time and sex on chemical and textural properties of dry cured ham
Avtorji:ID Tomažin, Urška (Avtor)
ID Škrlep, Martin (Avtor)
ID Prevolnik, Maja (Avtor)
ID Batorek Lukač, Nina (Avtor)
ID Karolyi, Danijel (Avtor)
ID Červek, Matjaž (Avtor)
ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,31 MB)
MD5: D236C65D74E375B4AA3DB4F8A38CB29F
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:Dry-cured ham, Reduced salt, Sex, Proteolysis, Texture
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Recenzirani rokopis
Leto izida:2020
Št. strani:str. 1-6
Številčenje:Vol. 161
PID:20.500.12556/DiRROS-11623 Novo okno
UDK:664.92:636.4
ISSN pri članku:0309-1740
DOI:10.1016/j.meatsci.2019.107990 Novo okno
COBISS.SI-ID:5903464 Novo okno
Opomba:Soavtorji: Martin Škrlep, Maja Prevolnik Povše, Nina Batorek Lukač, Danijel Karolyi, Matjaž Červek, Marjeta Čandek Potokar;
Datum objave v DiRROS:24.04.2020
Število ogledov:2501
Število prenosov:994
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Meat science
Skrajšan naslov:Meat sci.
Založnik:Applied Science Publishers
ISSN:0309-1740
COBISS.SI-ID:5276935 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Ni določen
Ključne besede:prašiči, meso prašičev, soljenje mesa, sušen pršut, zmanjašanje soljenja, tekstura mesa


Nazaj