Naslov: | Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot' |
---|
Avtorji: | ID Rustja, David (Avtor) ID Lisjak, Klemen (Mentor) Več o soavtorju... ID Vanzo, Andreja (Mentor) Več o soavtorju... |
Datoteke: | URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ung.si/~library/diplome/VINARSTVO/13Rustja.pdf
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,37 MB) MD5: 20E7628840EF5A60C623DD76C073A4D4
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Povzetek: | Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot' |
---|
Ključne besede: | diplomske naloge, vino, Merlot, Vipavska dolina, polifenoli, antociani, proantocianidini, senzorična ocena |
---|
Kraj izida: | Nova Gorica |
---|
Založnik: | [D. Rustja] |
---|
Leto izida: | 2012 |
---|
Št. strani: | XII, 57 str. |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-6133 |
---|
UDK: | 634.8+663.2:543.92 |
---|
COBISS.SI-ID: | 2630139 |
---|
Datum objave v DiRROS: | 06.09.2022 |
---|
Število ogledov: | 1301 |
---|
Število prenosov: | 576 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |