| Naslov: | Discrimination of autochthonous pig breeds from meat and fat samples by FT-NIR spectra |
|---|
| Avtorji: | ID Parrini, Silvia (Avtor) ID Dadousis, Christos (Avtor) ID Sirtori, Francesco (Avtor) ID Fabbri, Maria Chiara (Avtor) ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor) ID García Casco, Juan M. (Avtor) ID Lebret, Bénédicte (Avtor) ID Nieto, Rosa (Avtor) ID Aquilani, Chiara (Avtor) ID Bozzi, Riccardo (Avtor) |
| Datoteke: | HTM - Predstavitvena datoteka, prenos (172,14 KB) MD5: BFC36C311E012CD61D7D0CB7F014CAC2
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (11,72 MB) MD5: D9B34E2883C6ECBC2EC3CC006DB1E04B
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Ključne besede: | pigs breeds, swine, authentication, near-infrared spectroscopy, discriminant analysis of principal components (DAPC), local breeds, near infrared spectroscopy, identification, vlassification |
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 23.12.2026 |
|---|
| Leto izida: | 2025 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-13 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 262, art. no.ǂ104366 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-24889  |
|---|
| UDK: | 636.4 |
|---|
| ISSN pri članku: | 1537-5129 |
|---|
| DOI: | 10.1016/j.biosystemseng.2025.104366  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 262747139  |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 23. 12. 2025;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 23.12.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 13 |
|---|
| Število prenosov: | 16 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |