Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Hardness of dry-cured ham as a factor of consumer choice and its relationship to sensory acceptability
Avtorji:ID Savić, Bojana (Avtor)
ID Škrlep, Martin (Avtor)
ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (637,12 KB)
MD5: 105FC7DA48EACC1701718CDBB403D59D
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:meat, meat products, consumer, dry- cured ham, hardenss, texture, consumer preference, overall liking
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Leto izida:2025
Št. strani:Str. 357-361
PID:20.500.12556/DiRROS-24554 Novo okno
UDK:637
ISSN pri članku:2560-4295
COBISS.SI-ID:260154371 Novo okno
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 5. 12. 2025;
Datum objave v DiRROS:05.12.2025
Število ogledov:79
Število prenosov:23
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del zbornika

Naslov:63th International Meat Industry Conference MEATCON2025, Mt. Zlatibor, October 5th - 8th, 2025.
COBISS.SI-ID:260151043 Novo okno

Gradivo je del revije

Naslov:Meat technology
Skrajšan naslov:Meat technol.
Založnik:Institute of Meat Hygiene and Technology
ISSN:2560-4295
COBISS.SI-ID:528250905 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0133-2018
Naslov:Trajnostno kmetijstvo

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L7-4568-2022
Naslov:AVTENTIČNI PRODUKTI VIŠJE KAKOVOSTI IN TRAJNOSTNA PRAŠIČEREJA (A-SUS)

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Nazaj