Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Factors influencing the contents of coenzyme Q10 and Q9 in olive oils
Avtorji:
ID
Žmitek, Katja
(
Avtor
)
ID
Rodriguez Aguilera, Juan Carlos
(
Avtor
)
ID
Pravst, Igor
(
Avtor
)
Datoteke:
URL - Izvorni URL, za dostop obiščite
https://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf5002167
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(614,70 KB)
MD5: A091C0B64B31F2453BDD5F6B01DC00AC
Jezik:
Angleški jezik
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:
Objavljeno
Verzija publikacije:
Recenzirani rokopis
Datum objave:
01.01.2014
Leto izida:
2014
Št. strani:
str. 3211-3216
Številčenje:
Vol. 62, issue 14
PID:
20.500.12556/DiRROS-24335
UDK:
54
ISSN pri članku:
0021-8561
DOI:
10.1021/jf5002167
COBISS.SI-ID:
37273349
Datum objave v DiRROS:
05.12.2025
Število ogledov:
91
Število prenosov:
55
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:
J. agric. food chem.
Založnik:
American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:
0021-8561
COBISS.SI-ID:
6323975
Gradivo je financirano iz projekta
Financer:
Nutrition Institute Research Fund
Številka projekta:
ID-M10
Financer:
Pablo de Olavide University
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
kemija
,
isothermalQ10
,
olivno olje
,
lastnosti
,
hranilne snovi
Nazaj