Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Factors influencing the contents of coenzyme Q10 and Q9 in olive oils
Avtorji:ID Žmitek, Katja (Avtor)
ID Rodriguez Aguilera, Juan Carlos (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf5002167
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (614,70 KB)
MD5: A091C0B64B31F2453BDD5F6B01DC00AC
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Recenzirani rokopis
Datum objave:01.01.2014
Leto izida:2014
Št. strani:str. 3211-3216
Številčenje:Vol. 62, issue 14
PID:20.500.12556/DiRROS-24335 Novo okno
UDK:54
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf5002167 Novo okno
COBISS.SI-ID:37273349 Novo okno
Datum objave v DiRROS:05.12.2025
Število ogledov:91
Število prenosov:55
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:Nutrition Institute Research Fund
Številka projekta:ID-M10

Financer:Pablo de Olavide University

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kemija, isothermalQ10, olivno olje, lastnosti, hranilne snovi


Nazaj