Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:ʺHealthierʺ and ʺless heathyʺ classifications according to three nutrient profiling systems relative to nutrition and health claims on food labels
Avtorji:ID Debeljak, Katarina (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
ID Košmelj, Katarina (Avtor)
ID Kač, Milica (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://akjournals.com/view/journals/066/44/4/article-p561.xml
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (723,16 KB)
MD5: 66EA009AB6AEB942FFB4F8A2B33F3A18
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Ključne besede:živila, prehransko profiliranje, prehranske trditve, zdravstvene trditve, označbe živil, žita za zajtrk
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Recenzirani rokopis
Datum objave:01.01.2015
Leto izida:2015
Št. strani:str. 561-569
Številčenje:Vol. 44, no. 4
PID:20.500.12556/DiRROS-24330 Novo okno
UDK:641.1
ISSN pri članku:0139-3006
DOI:10.1556/066.2015.44.0028 Novo okno
COBISS.SI-ID:4420984 Novo okno
Opomba:Soavtorji: I. Pravst, K. Košmelj, M. Kač;
Datum objave v DiRROS:16.12.2025
Število ogledov:13
Število prenosov:11
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Acta alimentaria : an International Journal of Food Science
Skrajšan naslov:Acta aliment.
Založnik:Akadémiai Kiadó
ISSN:0139-3006
COBISS.SI-ID:34567424 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Ni določen
Naslov:Healthier and less heathy classifications according to three nutrient profiling systems relative to nutrition and health claims on food labels


Nazaj