Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Adaptative responses of common and Tartary buckwheat to different altitudes
Avtorji:ID Golob, Aleksandra (Avtor)
ID Luzar, Neja (Avtor)
ID Kreft, Ivan (Avtor)
ID Germ, Mateja (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2223-7747/11/11/1439
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (622,57 KB)
MD5: D14350D800552CACCDF234B558E0AA5D
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.03 - Drugi znanstveni članki
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Ključne besede:common buckwheat, Tartary buckwheat, physiological traits, environmental conditions, elevation
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.06.2022
Leto izida:2022
Št. strani:str. [1]-8
Številčenje:Vol. 11, iss. 11
PID:20.500.12556/DiRROS-24257 Novo okno
UDK:581
ISSN pri članku:2223-7747
DOI:10.3390/plants11111439 Novo okno
COBISS.SI-ID:109935363 Novo okno
Avtorske pravice:© 2022 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 31. 5. 2022; Ostali avtorji: Neja Luzar, Ivan Kreft and Mateja Germ;
Datum objave v DiRROS:24.11.2025
Število ogledov:125
Število prenosov:64
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Plants
Skrajšan naslov:Plants
Založnik:MDPI
ISSN:2223-7747
COBISS.SI-ID:523345433 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P1-0212
Naslov:Biologija rastlin

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:J1-3014
Naslov:Alternativni pristopi k zagotavljanju kvalitetnega in varnega mikrobioma ajde

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L4-9305
Naslov:Lokalno pridelana ajda kot surovina za proizvodnjo kakovostnih živil

Financer:Ministry of Agriculture, Forestry and Food, Republic of Slovenia

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:navadna ajda, tatarska ajda, fiziološke lastnosti, okoljske razmere, nadmorska višina


Nazaj