| Naslov: | Comparison of requirements for using health claims on foods in the European Union, the USA, Canada, and Australia/New Zealand |
|---|
| Avtorji: | ID Kušar, Anita (Avtor) ID Žmitek, Katja (Avtor) ID Lähteenmäki, Liisa (Avtor) ID Raats, Monique (Avtor) ID Pravst, Igor (Avtor) ID Mikec, Nina (Sodelavec pri raziskavi) ID Lavriša, Živa (Sodelavec pri raziskavi) ID Miklavec, Krista (Sodelavec pri raziskavi) ID Klopčič, Marija (Sodelavec pri raziskavi) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://ift.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1541-4337.12716
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (712,51 KB) MD5: 41187FDDCA532FF60E3A7621A3C2E883
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.02 - Pregledni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
|
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 01.01.2021 |
|---|
| Leto izida: | 2021 |
|---|
| Št. strani: | str. 1307-1332 |
|---|
| Številčenje: | iss. 2, Vol. 20 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-24168  |
|---|
| UDK: | 613.2:641 |
|---|
| ISSN pri članku: | 1541-4337 |
|---|
| DOI: | 10.1111/1541-4337.12716  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 51072259  |
|---|
| Avtorske pravice: | © 2021 The Authors. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety published by Wiley Periodicals LLC on behalf of Institute of Food Technologists |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Sodelavci: Katja Žmitek, Liisa Lähteenmäki, Monique M. Raats, Igor Pravst, sodelavci pri raziskavi Nina Zupanič, Ziva Lavriša, Krista Miklavec, in Marija Klopčič;
Opis vira z dne 11. 2. 2021;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 24.11.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 119 |
|---|
| Število prenosov: | 57 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |