Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Total and free sugar content of pre-packaged foods and non-alcoholic beverages in Slovenia
Avtorji:ID Mikec, Nina (Avtor)
ID Miklavec, Krista (Avtor)
ID Kušar, Anita (Avtor)
ID Žmitek, Katja (Avtor)
ID Fidler Mis, Nataša (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
ID Pivk Kupirovič, Urška (Sodelavec pri raziskavi)
ID Lavriša, Živa (Sodelavec pri raziskavi)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite http://www.mdpi.com/2072-6643/10/2/151
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,36 MB)
MD5: 63CDE9C824C6FBB3BAC05301CD2CAF6F
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Ključne besede:free sugar, sugars, food composition, sales data, nutrition label, Slovenia
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:30.01.2018
Leto izida:2018
Št. strani:str. 1-16
Številčenje:Vol. 10, iss. 2
PID:20.500.12556/DiRROS-24150 Novo okno
UDK:613.24
ISSN pri članku:2072-6643
DOI:10.3390/nu10020151 Novo okno
COBISS.SI-ID:39376389 Novo okno
Avtorske pravice:© 2018 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 30. 1. 2018;
Datum objave v DiRROS:18.11.2025
Število ogledov:156
Število prenosov:66
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Nutrients
Skrajšan naslov:Nutrients
Založnik:MDPI
ISSN:2072-6643
COBISS.SI-ID:2948140 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Nazaj