| Naslov: | Glycoalkaloids in potato : a comprehensive overview of accumulation, detection and mitigation strategies |
|---|
| Avtorji: | ID Ben Ammar, Hajer (Drugo) ID Dolničar, Peter (Avtor) ID Sinkovič, Lovro (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://link.springer.com/article/10.1007/s11540-025-09920-7
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,22 MB) MD5: F6687186F3164233CD0021E787F3B07F
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Ključne besede: | potato, α-Chaconine, α-Solanine, analytical methods, detection sensitivity, fod safety |
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 08.11.2025 |
|---|
| Leto izida: | 2025 |
|---|
| Št. strani: | 49 str. |
|---|
| Številčenje: | Vol. 68, issue , [article. no.] |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-24100  |
|---|
| UDK: | 633 |
|---|
| ISSN pri članku: | 1871-4528 |
|---|
| DOI: | 10.1007/s11540-025-09920-7  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 256834307  |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 12. 11. 2025; |
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 12.11.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 157 |
|---|
| Število prenosov: | 68 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |