| Naslov: | Is a consumer perception of salt modification a sensory or a behavioural phenomenon? : insights from a bread study |
|---|
| Avtorji: | ID Kuhar, Aleš (Avtor) ID Korošec, Mojca (Avtor) ID Bolha, Anja (Avtor) ID Pravst, Igor (Avtor) ID Hristov, Hristo (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2304-8158/9/9/1172
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (815,46 KB) MD5: BE6329A0A0A7156FC6A3621CE68C5E73
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
|
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 01.01.2020 |
|---|
| Leto izida: | 2020 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-24 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 9, iss. 9, 1172 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-24093  |
|---|
| UDK: | 664.41:641.1:613.2:543.92 |
|---|
| ISSN pri članku: | 2304-8158 |
|---|
| DOI: | 10.3390/foods9091172  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 29268739  |
|---|
| Avtorske pravice: | © 2020 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. |
|---|
| Opomba: | Soavtorji: Mojca Korošec, Anja Bolha, Igor Pravst, Hristo Hristov;
Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 21. 09. 2020;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 17.11.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 160 |
|---|
| Število prenosov: | 69 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |