Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Is a consumer perception of salt modification a sensory or a behavioural phenomenon? : insights from a bread study
Avtorji:ID Kuhar, Aleš (Avtor)
ID Korošec, Mojca (Avtor)
ID Bolha, Anja (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
ID Hristov, Hristo (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2304-8158/9/9/1172
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (815,46 KB)
MD5: BE6329A0A0A7156FC6A3621CE68C5E73
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.01.2020
Leto izida:2020
Št. strani:str. 1-24
Številčenje:Vol. 9, iss. 9, 1172
PID:20.500.12556/DiRROS-24093 Novo okno
UDK:664.41:641.1:613.2:543.92
ISSN pri članku:2304-8158
DOI:10.3390/foods9091172 Novo okno
COBISS.SI-ID:29268739 Novo okno
Avtorske pravice:© 2020 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland.
Opomba:Soavtorji: Mojca Korošec, Anja Bolha, Igor Pravst, Hristo Hristov; Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 21. 09. 2020;
Datum objave v DiRROS:17.11.2025
Število ogledov:160
Število prenosov:69
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Foods
Skrajšan naslov:Foods
Založnik:MDPI
ISSN:2304-8158
COBISS.SI-ID:512252472 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:Chamber of Commerce and Industry of Slovenia
Naslov:Strategic research and innovation partnership: Sustainable Food Production
Akronim:SRIP HRANA

Financer:Ministry of Economic Development and Technology of the Republic of Slovenia
Naslov:Strategic research and innovation partnership: Sustainable Food Production
Akronim:SRIP HRANA

Financer:EC - European Commission
Program financ.:European Regional Development Fund
Naslov:Strategic research and innovation partnership: Sustainable Food Production
Akronim:SRIP HRANA

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, sol v živilih, kruh, sol, redukcija soli, potrošniki, percepcija potrošnikov


Nazaj