Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Facilitating consumers choice of healthier foods : a comparison of different front-of-package labelling schemes using Slovenian food supply database
Avtorji:ID Pivk Kupirovič, Urška (Avtor)
ID Hristov, Hristo (Avtor)
ID Hribar, Maša (Avtor)
ID Lavriša, Živa (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2304-8158/9/4/399
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,69 MB)
MD5: 8EE367EA8524FA360BED920C032DE73A
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.01.2020
Leto izida:2020
Št. strani:str. 1-16
Številčenje:Vol. 9, iss. 4
PID:20.500.12556/DiRROS-24092 Novo okno
UDK:641.1+613.2:366.1
ISSN pri članku:2304-8158
DOI:10.3390/foods9040399 Novo okno
COBISS.SI-ID:5181560 Novo okno
Avtorske pravice:© 2020 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 14. 4. 2020; Soavtorji: Hristo Hristov, Maša Hribar, Živa Lavriša, Igor Pravst;
Datum objave v DiRROS:12.11.2025
Število ogledov:146
Število prenosov:91
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Foods
Skrajšan naslov:Foods
Založnik:MDPI
ISSN:2304-8158
COBISS.SI-ID:512252472 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:V3-1901
Naslov:Merila za dodeljevanje simbola za dodatno označevanje živil z ugodnejšo prehransko sestavo

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L3-9290
Naslov:Sladkor v prehrani: razpoložljivost v živilih, prehranski vnosi in vplivi na zdravje

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, živila, prehranske tabele, potrošniki, izbira živil, označevanje živil, prehranske trditve, zdravstvene trditve, simboli, simbol varovalnega živila


Nazaj