Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Dietary intake of trans fatty acids in the Slovenian population
Avtorji:ID Mikec, Nina (Avtor)
ID Hribar, Maša (Avtor)
ID Hristov, Hristo (Avtor)
ID Lavriša, Živa (Avtor)
ID Kušar, Anita (Avtor)
ID Gregorič, Matej (Avtor)
ID Blaznik, Urška (Avtor)
ID Koroušić-Seljak, Barbara (Avtor)
ID Golja, Petra (Avtor)
ID Vidrih, Rajko (Avtor)
ID Žmitek, Katja (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2072-6643/13/1/207
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,04 MB)
MD5: 13476C99B1F4AF4A86E37D91A24645F5
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.01.2021
Leto izida:2021
Št. strani:str. 1-13
Številčenje:Vol. 13, iss. 1
PID:20.500.12556/DiRROS-24083 Novo okno
UDK:613.2:641.1:543.635.35
ISSN pri članku:2072-6643
DOI:10.3390/nu13010207 Novo okno
COBISS.SI-ID:49421571 Novo okno
Avtorske pravice:© 2021 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland.
Opomba:Soavtorji: Maša Hribar, Hristo Hristov, Živa Lavriša, Anita Kušar, Matej Gregorič, Urška Blaznik, Barbara Koroušić Seljak, Petra Golja, Rajko Vidrih, Katja Žmitek, Igor Pravst; Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 1. 2. 2021;
Datum objave v DiRROS:12.11.2025
Število ogledov:169
Število prenosov:67
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Nutrients
Skrajšan naslov:Nutrients
Založnik:MDPI
ISSN:2072-6643
COBISS.SI-ID:2948140 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L3-7538
Naslov:Trans maščobe v živilih in njihov populacijski vnos - implikacije za javno zdravje

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Financer:EC - European Commission
Program financ.:European Food Safety Authority
Številka projekta:OC/EFSA/DATA/2014/02-LOT2-CT03
Akronim:SI.Menu 2017/18

Financer:Ministry of Health of the Republic of Slovenia
Akronim:SI.Menu 2017/18

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Akronim:SI.Menu 2017/18

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:trans maščobne kisline, prehrana, prehranski vnos, Slovenija


Nazaj