Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:The sharp rise in the use of low- and no-calorie sweeteners in non-alcoholic beverages in Slovenia : an update based on 2020 data
Avtorji:ID Hafner, Edvina (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2021.778178/full
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (440,87 KB)
MD5: 9E9FB158318280A3A80E4E779F2AFCD8
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:19.11.2021
Leto izida:2021
Št. strani:str. 1-9
Številčenje:Vol. 8
PID:20.500.12556/DiRROS-24077 Novo okno
UDK:612.39
ISSN pri članku:2296-861X
DOI:10.3389/fnut.2021.778178 Novo okno
COBISS.SI-ID:97924099 Novo okno
Avtorske pravice:© 2021 Hafner and Pravst.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 17. 2. 2022; Št. članka: 778178;
Datum objave v DiRROS:12.11.2025
Število ogledov:159
Število prenosov:68
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Frontiers in nutrition
Skrajšan naslov:Front. nutr.
Založnik:Frontiers Media S.A.
ISSN:2296-861X
COBISS.SI-ID:4431992 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L3-9290
Naslov:Sladkor v prehrani: razpoložljivost v živilih, prehranski vnosi in vplivi na zdravje

Financer:EC - European Commission
Program financ.:H2020
Številka projekta:863059
Naslov:Food Nutrition Security Cloud
Akronim:FNS-Cloud

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.
Začetek licenciranja:19.11.2021
Vezano na:Version of Record valid from 2021-11-19

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:nutricionistika, brezalkoholne pijače, sladila, zakonodaja


Nazaj