Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Changes in food consumption during the COVID-19 pandemic : analysis of consumer survey data from the first lockdown period in Denmark, Germany, and Slovenia
Avtorji:ID Janssen, Meike (Avtor)
ID Chang, Betty Pei Ing (Avtor)
ID Hristov, Hristo (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
ID Profeta, Adriano (Avtor)
ID Millard, Jeremy (Avtor)
ID Žmitek, Katja (Sodelavec pri raziskavi)
ID Kušar, Anita (Sodelavec pri raziskavi)
ID Lavriša, Živa (Sodelavec pri raziskavi)
ID Hribar, Maša (Sodelavec pri raziskavi)
ID Kläver, Kai (Sodelavec pri raziskavi)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2021.635859/full
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,65 MB)
MD5: 3C0E2CB7C43516D6654A59D49B504F03
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:08.03.2021
Leto izida:2021
Št. strani:str. 1-20
Številčenje:Vol. 8, article 635859
PID:20.500.12556/DiRROS-24075 Novo okno
UDK:612.39
ISSN pri članku:2296-861X
DOI:10.3389/fnut.2021.635859 Novo okno
COBISS.SI-ID:57318147 Novo okno
Avtorske pravice:© 2021 Janssen, Chang, Hristov, Pravst, Profeta and Millard.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 26. 3. 2021;
Datum objave v DiRROS:12.11.2025
Število ogledov:175
Število prenosov:88
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Frontiers in nutrition
Skrajšan naslov:Front. nutr.
Založnik:Frontiers Media S.A.
ISSN:2296-861X
COBISS.SI-ID:4431992 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:State initiative of the food industry of Lower Saxony

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L7-1849
Naslov:Izzivi doseganja ustrezne preskrbljenosti z vitaminom D pri odraslih prebivalcih

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.
Začetek licenciranja:08.03.2021
Vezano na:Version of Record valid from 2021-03-08

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, COVID-19, izbira hrane, uživanje hrane, sprememba vedenja


Nazaj