Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Evaluation of the ability of nutri-score to discriminate the nutritional quality of prepacked foods using a sale-weighting approach
Avtorji:ID Hafner, Edvina (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2304-8158/10/8/1689
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,67 MB)
MD5: 4D70CAD4F79793929F688DEDA832E36C
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.07.2021
Leto izida:2021
Št. strani:str. 1-15
Številčenje:Vol. 10, iss. 8
PID:20.500.12556/DiRROS-24074 Novo okno
UDK:612.39
ISSN pri članku:2304-8158
DOI:10.3390/foods10081689 Novo okno
COBISS.SI-ID:73759491 Novo okno
Avtorske pravice:© 2021 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 23. 8. 2021; Št. članka: 1689;
Datum objave v DiRROS:12.11.2025
Število ogledov:168
Število prenosov:70
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Foods
Skrajšan naslov:Foods
Založnik:MDPI
ISSN:2304-8158
COBISS.SI-ID:512252472 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L3-9290
Naslov:Sladkor v prehrani: razpoložljivost v živilih, prehranski vnosi in vplivi na zdravje

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:V3-1901
Naslov:Merila za dodeljevanje simbola za dodatno označevanje živil z ugodnejšo prehransko sestavo

Financer:EC - European Commission
Program financ.:H2020
Številka projekta:863059
Naslov:Food Nutrition Security Cloud
Akronim:FNS-Cloud

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, sprednji del embalaže, označevanje, prodaja, Slovenija


Nazaj